Fødder og ben er bygget til at modstå nogle store
belastninger, men nogen gange bliver kroppen
belastet med et forkert vrid.

 

 Skævvridningen kan stamme fra fødderne eller fra uhensigtsmæssige muskelspændinger oppe i kroppen.

 

 

Posturologisk undersøgelse og behandling vil kunne afklare nøjagtigt, hvad årsagen er til dine løbeproblemer, og det er også nøglen til succesfuld behandling, som resulterer i varig effekt.

 

Posturologi er nøglen til en masse lidelser som er forårsaget af kroppens skævvridninger. Hvilket giver belastningsproblemer med: fødderne, knæene, hoften, og ryggen.

 

Et eksempel som jeg ofte støder på i forbindelse med løbeskader er; når patienten har fået at vide at der er forskel i benlængden, som meget sjældent er reelt.
Hvorimod muskulære spændinger omkring hoften, er ganske normalt og det ofte giver anledning til at tro at benlængden er forskellig - hvilket ikke er tilfældet.
At tro at det er skoene, der skal tilpasses   ortopædisk, når det er muskulære spændinger som er årsagen - giver ingen mening.

 

Det er en udbredt misforståelse at løbesko der kompenserer for pronation, giver færre skader.
På Aarhus Universitet har man i 2013, påvist at der ikke er flere skader hos raske løbere, selv om man bruger alm. løbesko som ikke er tilpasset ortopædisk. Så man kan umiddelbart konkludere at dyre (tilpassede) løbesko ikke løser problemet med løbeskader.Hvorimod komforten af dine løbesko har en afgørende indvirkning på at undgå løbeskader.

 

 

Hvis du har brug for hjælp til din løbeskade - kan vi kontaktes her:

 

 

  

 

 

 

 

 

 

København Gentofte

Klampenborg Station
  

Ring og bliv rask

33 15 15 01

 

 

 

DANSK-AKUPUNKTUR.DK

 

 

 

Vi er specialister i at behandling med posturologi
se lidelserne