Hælespore -fascitis plantaris

- er lokaliseret som smerter under hælen. Årsagen til disse smerter er altid lokaliseret til spændinger i fodens- og underbenet muskler.

 

Posturologisk undersøgelse og behandling

- tager udgangspunkt i at genoprette den normale spændingstilstand i muskler og sener. Dette opnås bl. a. ved at lave sensoriske (ikke at forveksle med ortopædiske indlæg) indlæg som placeres i alle dit fodtøj.

Permanent smertelindring af hælespore, opnås normalt efter 1-3 uger, men genopretningen af hælens position og muskel- og senespændingerne tager betydeligt længere tid. Det kan tage op til 2-3 år, men i den periode er du smertefri, og  du benytter blot de sensoriske indlæg og modtager ikke anden behandling end kontrol 1 gang om året for at se om behandlingen har haft sin gavnlige effekt, og du ikke har behov for indlæg mere, resten af livet.

Prisen på sensoriske indlæg er inkluderet i prisen, og er gratis til alle dine sko (dog undtaget neurostabs, som benyttes ved nedsat nervefunktion i fødderne).

 

Akupunkturbehandling
- hjælper med at fjerne smerterne i hælen, i den periode der går inden kroppen har vænnet sig til de sensoriske indlæg. Den periode strækker sig normalt på mellem 1-4 uger.

 

  

Tilbage til oversigten om fødder

 

Vi kan kontaktes her, hvis du vil have hjælp til din hælespore...

 

 

København Gentofte

Klampenborg Station
  

Ring og bliv rask

33 15 15 01

 

 

 

DANSK-AKUPUNKTUR.DK

 

 

 

Vi er specialister i at behandling med posturologi
se lidelserne