Balanceproblemer
- forsvinder meget ofte af sig selv, men hvis dette ikke er tilfældet kræver det stor indsigt vide hvordan behandlingen skal udføres, og det giver naturligvis den bedste effekt hvis man kender årsagen.

 

 

Balanceproblemer
- er når du mister balancen eller falder
Er du faldet over tæppet eller over flisen som ikke lå rigtigt?
Slår du et smut når du går på fortovet, som ligner det vi ser når nogen er på vej hejm efter julefrokosten?

 

 

Posturologisk
- undersøgelse går ud på klarlægge årsagen til balanceproblemet. Årsagerne kan være mangfoldige men ofte
Jeg ser ofte at der er stillet diagnoser, som er uden hold i virkeligheden og, som er stillet uden de nødvendige kvalifikationer og indsigt i denne specielle lidelse. 

 

Svimmelhed  - læs mere her...

 

 

Vil du have hjælp til dine balanceproblemer... kontakt mig her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTUROLOGY OG TMD (TMJ) lidelser: hvorfor dette er vigtigt for patienter med kronisk daglig hovedpine, migræne og spændingshovedpine hovedpine.

Kæben er afgørende i REGULERING AF NORMAL kropsstilling. Svalen tjener som et neuromuskulært NULSTILLING mekanisme, der kan rette eller FORÅRSAGE kropsholdning hele kroppen.

Der er kun tre store setpunkter i kroppen i NEUROMUSCULARLY NULSTILLER kropsholdning. Den ene er BITE NÅR VI SWALLOW cirka 2000 gange om dagen. Den anden er vores fødder / ben / HIPS Når vi står og den tredje er hofterne når vi sidder.

The Quadrant sætning af GUZAY forklarer vigtigheden af ??kæben til at FULD kropsholdning matematiske og ingeniørmæssige termer.

Det er lettere for lægmand at forstå betydningen af ??kæben ved at forestille stående på LÆGER SKALA. De 100 PUND markør er indstillet, herefter ti pund markør er SET, og endelig et pund markør er SET indtil SCALE perfekt balance.

Problemet er, at hvis du flytter, at én pund vægt bare lidt til højre eller venstre, tabellen ikke gå lidt ud af balance det går "klunk" enten op eller ned afhængig af hvilken vej du har flyttet vægten.

ION lignende måde JAW gør det samme for hoved POSITION og hele kroppen arbejdsstillinger. Patienter med kronisk nakke, kæbe eller hovedpine smerter kan beskrives som værende "KLUNKED"

I modsætning til de skala, som kun bevæger sig i to retninger kæben kan forskydes anterior-posteriort, lodret for tæt på eller for langt fra hinanden (lodrette dimension). Side til side eller skråt. Det kan også være tippet side til side. Til bag eller skråt, og det kan drejes i begge retninger på det vandrette plan.

Neuromuskulær tandpleje har redskaberne til at forstå og slappe postural aberration og tillade en tilbagevenden til en normal fysiologiske tilstand. Det er her, healing kan OPSTÅ GIVER LANGSIGTET RESOLUTION af patienterne PROBLEMER

 

 

København Gentofte

Klampenborg Station
  

Ring og bliv rask

33 15 15 01

 

 

 

DANSK-AKUPUNKTUR.DK

 

 

 

Vi er specialister i at behandling med posturologi
se lidelserne